Kunnallisessa päätöksenteossa

Olen erittäin kiitollinen siitä, että olen kohta yhdeksän vuotta saanut olla mukana Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettuna kehittämässä kotikaupunkiamme. Olen toiminut vakaasti arvopohjaani tai osaamiseeni tukeutuvilla näkemyksillä ja niitä perustellen, palautetta kuunnellen tai lukien. Yhteistyö ihan kaikkien muiden kanssa on ollut tärkeää. Välillä on sitten äänestää rätkäyteltykin, niin kuin kunnon demokratiaan kuuluu.

Koen, että minulla on osaamista ja annettavaa jatkossakin, joten olen ehdolla jatkamaan työtä kaupunginvaltuutettuna SDP:n riveistä. Toivon, että edustamani ja sosialidemokraattiselle arvopohjalle rakentuva linja saisi lisää ääntä ja painoarvoa tulevassa valtuustossa.

Haluan, että voimme aidosti siirtyä tuottamaan hyvinvointia kaupunkiin laadukkailla palveluilla ja jatkamalla työtä työllisyyden parantamiseksi hyvällä elinkeinojen kehittämisellä sekä muin tehokkain keinoin. Leikata voisimme jatkossa vain pahoinvoinnista aiheutuvista kuluista.

Hämeenlinnassa on kaunis ympäristö ja paljon elämänlaatua parantavaa luontoa. Pidetään näistä kiinni ja rakennetaan vain kaunista sekä hiilineutraalia kaupunkia.

Linnanpuisto, Hämeenlinna.

Työ yhteiskunnassa ei tule koskaan valmiiksi, koska epätasa-arvoisuus, ”viidakon lait” ja vahvimpien ylivalta taitavat olla sellaisia luonnonlakeja, joita vastaan on alati toimittava. Ihmisenä olemisen peruskysymykset tai inhimillisyys muita kohtaan arjen ratkaisuissa on se, mitä me lopulta olemme ja mihin meillä on mahdollisuuksia yltää. Menestyneissä yhteiskunnissa on selkeästi nähtävissä yksi yhteinen nimittäjä, tasa-arvo. Suomalainen hyvinvointivaltio on maailman luokan esimerkki tästä. Itse haluan jättää sen tuleville polville vähintään yhtä hyvänä, kuin missä itse olen saanut kasvaa ja kohdata elämän myrskyjä.

Olen pitänyt huolta  siitä, että yleinen kaupunkilaisten hyvinvointi ja erityisesi heikoimmassa tai haavoittuvassa olevien ihmisten asiat tulevat riittävällä vakavuudella huomioiduksi.

Kaupunginvaltuutettuna ei voi toimia vain yhden toimialan edustajana vaan vastuu on aina kokonaisuudesta ja näiden kaikkien tärkeiden asioiden tasapainosta keskenään.

Kuntavaaliteemojani tarkemmin.

SDP:n kuntavaaliteemat

About

Comments are closed.