Vaalien jälkeisiä tunnelmia

Niin on ollut kiirettä, etten ole juuri ehtinyt bloggailemaan.

Kiireemme on tosin ollut ilmeisen hyväksi, saimmehan Vasemmistolle lisää kannatusta. Upealla Hämeenlinnan Vasemmiston porukalla ja hyvällä yhteishengellä teimme myös hyvän vaalituloksen. Tästä  yhtäläinen iso kiitos kuuluu kaikille osallisille.  Työmme jatkuu  ja sitähän tässä kaupungissa riittää.

Pro Hämeenlinna porukalla oli aikuismaisen ammattimainen sekä ennen kaikkea yhteistyökykyinen ote vaalityöhön kaupunkilaisten arjen parantamiseksi. Vaikka Pro on neljä eri tavoilla joistain asioista ajattelevaa puoluetta, niin rakentavalla otteella voitiin hyödyntää yhdistävät seikat, eikä ollut tarvetta mennä henkilökohtaisuuksiin ja vyön alle lyönteihin. Tämän kulttuurin soisin leviävän laajemmalle, koska silloin kaupunkilainen on se joka voittaa.

Henkilökohtaisesti olen nöyrästi kiitollinen kaupunkilaisilta saamastani tuesta.

Aion vaalilupaukseni mukaisesti jatkaa blogien kirjoittelua. Tämä silläkin syyllä, että täällä voi rauhassa tutustua erilaisiin näkemyksiin, saa asiantuntijatietoa ja tarvittaessa kriittistäkin palautetta, jonka huomioimisella on ensiarvoisen tärkeä asema kaikenlaisessa kehityksessä ja ymmärtämyksen laajentamisessa.

Mitä tulee vaalitukseen, toivon SDP:n ja Kokoomuksen kunnioittamaan kaupunkilaisilta äänestystuloksissaan saamaansa palautetta ja sitä painoarvoa jonka Pro Hämeenlinna sai.

Valtuutettuina olisin toivonut näkeväni ainakin Östmannin Kimmon ja Ahtiasen Katin. Vaikuttamista ei tosin ole pelkästään Suurella Näyttämöllä, vaan esim. mielipiteiden esiin tuominen ja muu kaupunkilaisaktiivisuus on vähintään yhtä tärkeää.

About

You may also like...

Comments are closed.